13/09/18

Godinama unazad ulaznice su rasprodate pre početka sezone i zato smo i ove godine za vas pripremili ciklus odabranih koncerata u dodatnom terminu, pod nazivom Unterhaltovanje.

Koncerti iz ciklusa Unterhaltovanje sa Filharmonijom održavaju se u dvorani Ilije M. Kolarca, četvrtkom, sa početkom u 20 časova. I ove godine, izabrali smo za vas najatraktivnije programe koji predstavljaju filharmonijsku sezonu u malom. Već 4. oktobra, publika koja želi da se “unterhaltuje” sa Filharmonijom moći će da čuje jednog od najboljih pijanista sveta Nikolaja Luganskog zajedno sa Aleksandrom Vedernikovim, dirigentom koji je izazvao veliku pažnju publike u prethodnoj sezoni. Pored šefa-dirigenta Gabrijela Felca, stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina i čuvenog Hansa Grafa, publika će imati priliku da čuje još vrhunskih solista kao što su klarinetista Andreas Otenzamer, autentične violiniste Barnabaša Kelemena i Anu Tifu, i harmonikašicu Kseniju Sidorovu.

Ulaznice za ciklus Unterhaltovanje po ceni od 2000, 3000 i 4000 dinara za komplet od pet koncerata, u prodaji su od 10. septembra 2018. u 10 časova na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn.