Languages

Uslovi 2019

Orkestarska akademija – Filhademija 4, organizuje se od 18. do 29. novembra 2019. godine. Pravo učešća imaju svi studenti i diplomirani muzičari, do 27 godina starosti, koji sviraju sledeće instrumente:

  • Violina, viola, violončelo, kontrabas;
  • Oboa, flauta, klarinet, fagot, horna, truba, trombon, tuba, udaralјke, harfa

 

Prijavljivanje

 

Popunjen formular je potrebno poslati najkasnije do 07. juna 2019. godine, elektronskim putem na filhademija@bgf.co.rs ili poštom na adresu: Beogradska filharmonija, Studentski trg 11, 11 000 Beograd, sa napomenom Za Filhademiju.

Formular za prijavu možete preuzeti OVDE.

 

Audicije

 

Za nove polaznike:

Audicije će se održati 09. juna 2019. godine na Muzičkoj Akademiji u Novom Sadu i 11. i 12. juna 2019. godine u sali Beogradske filharmonije, prema naknadno objavljenom rasporedu.

Audicioni program za  Filhademiju 4 biće prvi stav koncerta sa kadencom ili virtuozni komad po izboru kandidata. Svi prijavljeni kandidati notni materijal za Filhademiju mogu preuzeti u nototeci Beogradske filharmonije.

Audicija će se održati isključivo za nove kandidate Filhademije, dok će starim polaznicima, s obzirom da su već položili audiciju, biti dovoljno da pošalju mejl namere da su raspoloženi da uzmu učešće u projektu.

Notni materijal za Filhademiju 4 može se preuzeti u nototeci Beogradske filharmonije.

 

Kalendar aktivnosti

 

18–22. novembar 2019. – odvojene sekcijske probe polaznika sa mentorima;

24–29. novembar 2019. – zajedničke orkestarske probe polaznika Filhademije 4 sa muzičarima Beogradske filharmonije i dirigentom;

29. novembar 2019. – završni koncert u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.