Languages

BGF sala

Tokom sezone 2003/2004 rekonstruisana je zgrada Beogradske filharmonije, te se trenutno možemo pohvaliti modernim i savremeno opremljenim prostorom smeštenim u samom centru grada. Dvorana poseduje 201 mesto i omogućava idealne uslove za audio i video snimanja, a jedna je od retkih u zemlji koja ima adekvatnu opremu za prijem publike sa posebnim potrebama.
 
Osim za svakodnevne probe orkestra sala Beogradske filharmonije se koristi i za koncerte drugih solista, kamernih sastava i orkestara, promocije, prezentacije, jubileje, izložbe…
 
Izuzetna akustičnost i adekvatan prostor obezbeđuju održavanje kvalitetnih koncerata kamerne muzike, solističkih nastupa i resitala. U sali Beogradske filharmonije koncerte redovno organizuju, muzičke škole za koncerte učenika, ambasade Japana, SAD, Norveške, Holandije, Španije, Slovenije, Italijanski institut za kulturu, brojni domaći i inostrani kamerni sastavi.
 
Atraktivan enterijer privlači brojne ugledne kompanije za održavanje promocija proizvoda, prezentacija usluga, kao i jubilarnih svečanosti. Neki od dosadašnjih korisnika su Američka privredna komora (AmCham), kompanije Roš (Roche), Farma Svis (Pharma Swiss), Komon Sens, Atika Medija, Trag fondacija i mnogi drugi.
 
U sali Beogradske filharmonije snimane su mnogobrojne reklame i televizijski spotovi.
 
Pogledajte virtuelnu turu kroz zgradu Beogradske filharmonije: