13/09/18

Годинама уназад улазнице су распродате пре почетка сезоне и зато смо и ове године за вас припремили циклус одабраних концерата у додатном термину, под називом Унтерхалтовање.

Концерти из циклуса Унтерхалтовање са Филхармонијом одржавају се у дворани Илије М. Коларца, четвртком, са почетком у 20 часова. И ове године, изабрали смо за вас најатрактивније програме који представљају филхармонијску сезону у малом. Већ 4. октобра, публика која жели да се “унтерхалтује” са Филхармонијом моћи ће да чује једног од најбољих пијаниста света Николаја Луганског заједно са Александром Ведерниковим, диригентом који је изазвао велику пажњу публике у претходној сезони. Поред шефа-диригента Габријела Фелца, сталног гостујућег диригента Данијела Рајскина и чувеног Ханса Графа, публика ће имати прилику да чује још врхунских солиста као што су кларинетиста Андреас Отензамер, аутентичне виолинисте Барнабаша Келемена и Ану Тифу, и хармоникашицу Ксенију Сидорову.

Улазнице за циклус Унтерхалтовање по цени од 2000, 3000 и 4000 динара за комплет од пет концерата, у продаји су од 10. септембра 2018. у 10 часова на билетарници Београдске филхармоније као и онлајн.