21/10/20

Beogradska filharmonija je ponovo priredila iznenadni nastup, ovoga puta, u novobeogradskom kompleksu Sirius. Na oduševljenje zaposlenih, četvoro fagotista napravilo je pravi šou na platou ovog poslovnog centra koji je i sedište Erste banke.

„Krivci“ za fantastičnu atmosferu u sred radnog dana su filharmoničari Nenad Janković, Sava Đurić, Dušan Petrović i Aleksandar Popović. U novobeogradskom biznis centru čuli su se zvuci tanga, džeza i bluza, a za virtuozne egzibicije i to na fagotima, muzičari su nagrađeni ovacijama.

„Za samo mesec dana otkako je Beogradska filharmonija počela novu sezonu i akciju „Muzika svuda“, orkestar je uspeo da iznenadi publiku sa pet nastupa na ulici, da održi devet koncerata u svojoj Sali, a snimci tih programa se slušaju u prodavnicama, automobilima, poštama, bankama, poslovnicama, kolcentrima, parkovima, knjižarama, zdravstvenim ustanovama, salonima… i to je tek početak! Javljaju nam se novi partneri i publika koja traži „Muziku svuda“, a ona narasta u cunami fenomenalne energije“, rekao je direktor Ivan Tasovac.