21/10/20

Београдска филхармонија је поново приредила изненадни наступ, овога пута, у новобеоградском комплексу Сириус. На одушевљење запослених, четворо фаготиста направило је прави шоу на платоу овог пословног центра који је и седиште Ерсте банке.

„Кривци“ за фантастичну атмосферу у сред радног дана су филхармоничари Ненад Јанковић, Сава Ђурић, Душан Петровић и Александар Поповић. У новобеоградском бизнис центру чули су се звуци танга, џеза и блуза, а за виртуозне егзибиције и то на фаготима, музичари су награђени овацијама.

„За само месец дана откако је Београдска филхармонија почела нову сезону и акцију „Музика свуда“, оркестар је успео да изненади публику са пет наступа на улици, да одржи девет концерата у својој Сали, а снимци тих програма се слушају у продавницама, аутомобилима, поштама, банкама, пословницама, колцентрима, парковима, књижарама, здравственим установама, салонима… и то је тек почетак! Јављају нам се нови партнери и публика која тражи „Музику свуда“, а она нараста у цунами феноменалне енергије“, рекао је директор Иван Тасовац.