09/03/21

Filharmonijskoj akciji „Muzika svuda“ priključuju se i „Ja Volim Štark“ prodavnice, tako što će posetioci ovih radnji u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, od sada imati priliku da slušaju repertoar Beogradske filharmonije.

Program koji orkestar izvodi u svojoj Sali za ograničen broj publike, pronašao je put do najslađih prodavnica i to ne samo u Beogradu. Na petnaest „Ja volim Štark“ lokacija u zemlji, potrošači će uživati uz muziku Mocarta, Betovena, Vivaldija i mnogih drugih kompozitora dok biraju legendarne proizvode. Ove radnje će postati svojevrsna „isturena“ bina Beogradske filharmonije budući da im je ustupljen celokupan repertoar koji je orkestar izveo od početka sezone i koji će se slušati preko celog dana.

U koncertnoj sezoni obeleženoj raznim ograničenjima, Beogradska filharmonije je odsvirala rekordan broj koncerata. Na preko trideset nastupa do sada, publika je čula raznovrstan repertoar, a uz akciju „Muzika svuda“ snimci filharmonijskih nastupa lako stižu do publike i van koncertne dvorane.