09/03/21

Филхармонијској акцији „Музика свуда“ прикључују се и „Ја Волим Штарк“ продавнице, тако што ће посетиоци ових радњи у Београду, Новом Саду и Нишу, од сада имати прилику да слушају репертоар Београдске филхармоније.

Програм који оркестар изводи у својој Сали за ограничен број публике, пронашао је пут до најслађих продавница и то не само у Београду. На петнаест „Ја волим Штарк“ локација у земљи, потрошачи ће уживати уз музику Моцарта, Бетовена, Вивалдија и многих других композитора док бирају легендарне производе. Ове радње ће постати својеврсна „истурена“ бина Београдске филхармоније будући да им је уступљен целокупан репертоар који је оркестар извео од почетка сезоне и који ће се слушати преко целог дана.

У концертној сезони обележеној разним ограничењима, Београдска филхармоније је одсвирала рекордан број концерата. На преко тридесет наступа до сада, публика је чула разноврстан репертоар, а уз акцију „Музика свуда“ снимци филхармонијских наступа лако стижу до публике и ван концертне дворане.