14/01/19

Lepo je započeti Novu godinu lepim vestima, pa stoga evo jedne od lepših: Nakon divnog januarskog druženja sa našom najmlađom publikom, kojim smo otvorili sezonu nastupa u 2019. godini, najavljujemo i februarske termine za, sada već čuvene, bebeće koncerte.

Nova serija koncerata održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara u terminima od 11 i 12:30 časova, u Sali Beogradske filharmonije. Podela besplatnih ulaznica zakazana je za ponedeljak 4. februar od 10:00 na blagajni Filharmonije.

Zbog ogromnog interesovanja koje vlada za ove koncerte apelujemo na to da budete uporni, strpljivi i da imate razumevanja da su kapaciteti ograničeni, te nismo uvek u prilici da primimo sve one koji se za koncerte interesuju.

Do sada nas je čuo već veliki broj bebirona, a kako bismo obezbedili što većem broju dečice da uživaju u ovom nesvakidašnjem filharmonijskom nastupu, molimo one koji su već prisustvovali našim koncertima da se strpe do naredne sezone kada budemo osvežili bebeći repertoar.

Program je prilagođen deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za vas. U trajanju od oko 30 minuta, orkestar će izvesti Simfoniju uspavanki.