20/12/18

Stigla je i trenutno najtraženija informacija iz Filharmonije, na koju čekate još od septembra – uskoro počinje preuzimanje ulaznica za novo izdanje Koncerata za bebe!

Ponosimo se što pored fantastično raznovrsnog redovnog programa veliku pažnju posvećujemo edukaciji i radu sa decom, a naročito dragi su nam Koncerti za bebe i naš rad sa najmlađima. I kada kažemo „najmlađima“ to zaista i mislimo, jer su ove koncerte slušali čak i bepci od nepunih mesec dana.

2018. godinu ćemo završiti tradicionalnim Novogodišnjim koncertima Beogradske filharmonije 27. i 28. januara, a Novu 2019. ćemo započeti na najlepši mogući način – koncertima za najmlađe. Za 9. i 10. januar 2019. u terminima od 11 i 12:30 časova smo zakazali ove nastupe, na kojima naša publika umesto da sedi u foteljama uglavnom slobodno puzi po strunjačama i između nogu muzičara koji za njih sviraju.

Program koji izvodimo je po dinamici i sadržaju prilagođen deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za vas. U trajanju od oko 30 minuta, orkestar će, zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem, izvesti Simfoniju uspavanki. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Zbog ograničenog broja mesta i uvek ogromnog interesovanja za ove koncerte, molimo vas da svoje besplatne ulaznice preuzmete na vreme. Ulaznice možete preuzeti od ponedeljka 24.12. na biletarnici Beogradske filharmonije, sa početkom u 10 časova. Radno vreme biletarnice je od ponedeljka do petka od 10 do 16 časova.

Ulaznice preuzimate samo za bebe koje dovodite, ne i za vas, a maksimalan broj ulaznica koje možete preuzeti je 4.