14/01/19

Лепо је започети Нову годину лепим вестима, па стога ево једне од лепших: Након дивног јануарског дружења са нашом најмлађом публиком, којим смо отворили сезону наступа у 2019. години, најављујемо и фебруарске термине за, сада већ чувене, бебеће концерте.

Нова серија концерата одржаће се у уторак и среду 12. и 13. фебруара у терминима од 11 и 12:30 часова, у Сали Београдске филхармоније. Подела бесплатних улазница заказана је за понедељак 4. фебруар од 10:00 на благајни Филхармоније.

Због огромног интересовања које влада за ове концерте апелујемо на то да будете упорни, стрпљиви и да имате разумевања да су капацитети ограничени, те нисмо увек у прилици да примимо све оне који се за концерте интересују.

До сада нас је чуо већ велики број бебирона, а како бисмо обезбедили што већем броју дечице да уживају у овом несвакидашњем филхармонијском наступу, молимо оне који су већ присуствовали нашим концертима да се стрпе до наредне сезоне када будемо освежили бебећи репертоар.

Програм је прилагођен деци узраста од 0 до 24 месеца, а посета овим концертима представља сјајно искуство не само за малишане, већ и за вас. У трајању од око 30 минута, оркестар ће извести Симфонију успаванки.