04/06/21

Sladoled od Beogradske filharmonije? Da, moguće je!

Beogradska filharmonija je preko svojih društvenih mreža objavila poziv pratiocima da predlože sladoledni ukus koji ih podseća na Filharmoniju. Povodom 13. juna, rođendana institucije, ljubitelji sladoleda i orkestra će moći da probaju novi ukus pod nazivom Beogradske filharmonije, koji će se nalaziti na repetoaru Moritz Eis sladoleda.

“Traži se savršena harmonija sastojaka, jedinstvena simfonija ukusa, prava muzička poslastica! Pozivamo vas da u komentarima sa nama podelite koji sladoledni ukusi vas podsećaju na Beogradsku filharmoniju. Najinspirativnije kombinacije ući će u naš uži izbor, a možda baš vaša postane novi klasik na širokom repertoaru ukusa Moritz Eis sladoleda”, objavljeno je na filharmonijskim mrežama.

U komentarima pratilaca, Filharmonija je dobila niz veoma interesantnih predloga: “Kombinacija vanile – za virtuoznost i prefinjenost, čokolade – u ime otmenog muziciranja i marakuje – kao zvuk iskakanja iz konvencija u slobodu koji podseća na Beogradsku filharmoniju”. Pored ovog, publika je predložila brojne kombinacije ukusa, a u pobedničkom će svi moći da uživaju uskoro, povodom 98. rođendana orkestra.