04/06/21

Сладолед од Београдске филхармоније? Да, могуће је!

Београдска филхармонија је преко својих друштвених мрежа објавила позив пратиоцима да предложе сладоледни укус који их подсећа на Филхармонију. Поводом 13. јуна, рођендана институције, љубитељи сладоледа и оркестра ће моћи да пробају нови укус под називом Београдске филхармоније, који ће се налазити на репетоару Моритз Еис сладоледа.

“Тражи се савршена хармонија састојака, јединствена симфонија укуса, права музичка посластица! Позивамо вас да у коментарима са нама поделите који сладоледни укуси вас подсећају на Београдску филхармонију. Најинспиративније комбинације ући ће у наш ужи избор, а можда баш ваша постане нови класик на широком репертоару укуса Моритз Еис сладоледа”, објављено је на филхармонијским мрежама.

У коментарима пратилаца, Филхармонија је добила низ веома интересантних предлога: “Комбинација ваниле – за виртуозност и префињеност, чоколаде – у име отменог музицирања и маракује – као звук искакања из конвенција у слободу који подсећа на Београдску филхармонију”. Поред овог, публика је предложила бројне комбинације укуса, а у победничком ће сви моћи да уживају ускоро, поводом 98. рођендана оркестра.