03/03/20

Flautistkinja Beogradske filharmonije, Snježana Pavićević, priređuje “Pikolo vikend u Filharmoniji”, masterklas za pikolo flautu, 4. i 5. aprila 2020. godine. Pozivaju se svi đaci i studenti flaute iz Srbije i regiona, kao i mladi profesionalci koji žele da se bolje upoznaju sa pikolo flautom da unaprede svoje veštine i budu u toku sa svetskim tendencijama. Masterklas je besplatan i održava se u Sali Beogradske filharmonije (Studentski trg 11).

Pored aktivnih polaznika masterklasa, na “Pikolo vikend” se pozivaju i pasivni učesnici. A publika je dobrodošla da uživa na besplatnom Pikolo koncertu koji će biti održan u subotu 4. aprila u 19č u sali BF.

Snježana Pavićević je stalni član Beogradske filharmonije od 2002. godine na mestu solo pikolo flaute. Nedavno je završila Master studije za pikolo flautu na Konzervatoriju “Đuzepe Verdi” u Milanu sa prof. Nikolom Mazantijem. Diplomirala je i magistrirala flautu na beogradskoj Muzičkoj akademiji u klasi prof. Miodraga Azanjca. Pored orkestarskog angažmana aktivno nastupa solistički i u raznim kamernim sastavima.

Prijave na masterklas na: snezapkika@gmail.com