03/03/20

Флаутисткиња Београдске филхармоније, Сњежана Павићевић, приређује “Пиколо викенд у Филхармонији”, мастерклас за пиколо флауту, 4. и 5. априла 2020. године. Позивају се сви ђаци и студенти флауте из Србије и региона, као и млади професионалци који желе да се боље упознају са пиколо флаутом да унапреде своје вештине и буду у току са светским тенденцијама. Мастерклас је бесплатан и одржава се у Сали Београдске филхармоније (Студентски трг 11).

Поред активних полазника мастеркласа, на “Пиколо викенд” се позивају и пасивни учесници. А публика је добродошла да ужива на бесплатном Пиколо концерту који ће бити одржан у суботу 4. априла у 19ч у сали БФ.

Сњежана Павићевић је стални члан Београдске филхармоније од 2002. године на месту соло пиколо флауте. Недавно је завршила Мастер студије за пиколо флауту на Конзерваторију “Ђузепе Верди” у Милану са проф. Николом Мазантијем. Дипломирала је и магистрирала флауту на београдској Музичкој академији у класи проф. Миодрага Азањца. Поред оркестарског ангажмана активно наступа солистички и у разним камерним саставима.

Пријаве на мастерклас на: snezapkika@gmail.com.