20/11/19

Ulaznice u prodaji od 25. novembra

Zajedno sa superstarom muzičke komedije, violinistom Aleksejem Igudesmanom, Beogradska filharmonija priređuje pravu ekskluzivu povodom dva novogodišnja koncerta 26. i 27. decembra 2019. na Kolarcu. Njegov šou “Betoven i još ponešto” imaće svetsku premijeru upravo sa filharmonijskim orkestrom, a prodaja ulaznica počinje 25. novembra na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn

Baš kao što je celokupna koncertna sezona posvećena Betovenu, tako će i praznični nastupi orkestra biti u znaku ovog kompozitora. Urnebesni Igudesman, violionista koji je osvojio svet izvodeći klasičnu muziku na komičan način, daće svoj jedinstveni osvrt na neka od najpoznatijih Betovenovih dela, i to na šaljiv i originalan način. 

Najveseliji nastupi Beogradske filharmonije tradicionalno oduševljavaju publiku i privlače veliku pažnju, pa će za kraj 2019. godine orkestar nastupiti sa omiljenim Igudesmanom i to po treći put. Već 30 godina ovaj umetnik talasa muzičkom scenom i to kao violinista, kompozitor, dirigent, komičar, producent, reditelj, glumac, preduzetnik, pisac, pesnik, kuvar i hedonista.