20/11/19

Улазнице у продаји од 25. новембра

Заједно са суперстаром музичке комедије, виолинистом Алексејем Игудесманом, Београдска филхармонија приређује праву ексклузиву поводом два новогодишња концерта 26. и 27. децембра 2019. на Коларцу. Његов шоу “Бетовен и још понешто” имаће светску премијеру управо са филхармонијским оркестром, а продаја улазница почиње 25. новембра на билетарници Београдске филхармоније као и онлајн.

Баш као што је целокупна концертна сезона посвећена Бетовену, тако ће и празнични наступи оркестра бити у знаку овог композитора. Урнебесни Игудесман, виолиониста који је освојио свет изводећи класичну музику на комичан начин, даће свој јединствени осврт на нека од најпознатијих Бетовенових дела, и то на шаљив и оригиналан начин.

Највеселији наступи Београдске филхармоније традиционално одушевљавају публику и привлаче велику пажњу, па ће за крај 2019. године оркестар наступити са омиљеним Игудесманом и то по трећи пут. Већ 30 година овај уметник таласа музичком сценом и то као виолиниста, композитор, диригент, комичар, продуцент, редитељ, глумац, предузетник, писац, песник, кувар и хедониста.