11/01/22

Jedan od glavnih događaja filharmonijske koncertne sezone je nastup orkestra sa Nemanjom Radulovićem, koji je zakazan za 4. februar 2022. godine na Kolarcu. Pod palicom stalnog gostujućeg dirigenta, Danijela Rajskina, Nemanja sa Beogradskom filharmonijom izvodi čuveni Koncert za violinu i orkestar, Čajkovskog.

Prodaja ulaznica počinje 31. januara od 10č na biletarnici Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog onlajn sistema. Publika se moli za strpljenje i razumevanje budući da je kapacitet sale Kolarca ograničen prema kovid restrikcijama, a zainteresovanih je puno. Zato će svi imati podjednaku šansu da dođu do ulaznica, budući da je jednak broj karata opredeljen za prodaju na blagajni i onlajn. Maksimalni broj koji jedna osoba može da kupi je 6, a cene ulaznica za ovaj koncert su kao i za sve nastupe orkestra u sezoni, odnosno 800, 1000 i 1200 dinara.

Podsećamo da za ovaj koncert, kao i za svaki nastup Beogradske filharmonije, važe mere za zaštitu zdravlja i borbu protiv pandemije koje podrazumevaju potvrde o kompletnoj imunizaciji, negativne testove ili dokaz o preležanoj bolesti.

.