11/01/22

Један од главних догађаја филхармонијске концертне сезоне је наступ оркестра са Немањом Радуловићем, који је заказан за 4. фебруар 2022. године на Коларцу. Под палицом сталног гостујућег диригента, Данијела Рајскина, Немања са Београдском филхармонијом изводи чувени Концерт за виолину и оркестар, Чајковског.

Продаја улазница почиње 31. јануара од 10ч на билетарници Београдске филхармоније (Студентски трг 11) као и преко филхармонијског онлајн система. Публика се моли за стрпљење и разумевање будући да је капацитет сале Коларца ограничен према ковид рестрикцијама, а заинтересованих је пуно. Зато ће сви имати подједнаку шансу да дођу до улазница, будући да је једнак број карата опредељен за продају на благајни и онлајн. Максимални број који једна особа може да купи је 6, а цене улазница за овај концерт су као и за све наступе оркестра у сезони, односно 800, 1000 и 1200 динара.

Подсећамо да за овај концерт, као и за сваки наступ Београдске филхармоније, важе мере за заштиту здравља и борбу против пандемије које подразумевају потврде о комплетној имунизацији, негативне тестове или доказ о прележаној болести.