21/06/18

Beogradska filharmonija zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, u nedelјu, 24. juna, poklanja publici drugi koncert na otvorenom: audio-vizuelni spektakl pod nazivom HD Odiseja.

Dobrodošla je publika iz svih krajeva zemlјe, naročito porodice sa decom, na veliki koncertni piknik pod zvezdama i to na mestu gde će se u budućnosti nalaziti nova zgrada Filharmonije, u novobeogradskom Bloku 13, na polјani između Tržnog centra Ušće i Palate Srbija.

Ulaz na koncert je iz Bulevara Nikole Tesle i iz Ulice Ušće. Kapije se otvaraju u 17 časova, a koncert počinje u 20.30 časova. Javni prevoz će normalno funkcionisati kroz Bulevar Mihajla Pupina. Ukoliko dolazite automobilom gradske službe preporučuju parkinge kod Sava centra i Štark arene. Ulazak biciklima nije dozvolјen, a ne preporučuje se ni dovođenje kućnih lјubimaca.

Ulaz za Bejbi pit (za roditelјe sa decom do 7 godina starosti i trudnice), je iz pravca Ulice Ušće. Roditelјima male dece dozvolјeno je unošenje dečjih kolica, ukoliko su ona neophodna.

Za lica sa invaliditetom biće omogućen ulaz iz pravca Ulice Ušće.

Dozvolјeno je unošenje hrane i pića, ali ne u staklenoj ambalaži i konzervama. Posetioce ohrabrujemo da ponesu ćebad ili slične prostirke za sedenje, a dozvolјene su i stolice na rasklapanje manjih dimenzija.

Za sve one koji do sada nisu bili u koncertnoj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca gde Beogradska filharmonija nastupa, koncert na otvorenom je prilika da naš orkestar čuju na lokaciji gde će uskoro početi izgradnja dvorane koja će moći da primi mnogo više posetilaca nego do sada.

Više informacija o koncertu na otvorenom možete pročitati ovde.