21/06/18

Београдска филхармонија заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом, у недељу, 24. јуна, поклања публици други концерт на отвореном: аудио-визуелни спектакл под називом ХД Одисеја.

Добродошла је публика из свих крајева земље, нарочито породице са децом, на велики концертни пикник под звездама и то на месту где ће се у будућности налазити нова зграда Филхармоније, у новобеоградском Блоку 13, на пољани између Тржног центра Ушће и Палате Србија.

Улаз на концерт је из Булевара Николе Тесле и из Улице Ушће. Капије се отварају у 17 часова, а концерт почиње у 20.30 часова. Јавни превоз ће нормално функционисати кроз Булевар Михајла Пупина. Уколико долазите аутомобилом градске службе препоручују паркинге код Сава центра и Штарк арене. Улазак бициклима није дозвољен, а не препоручује се ни довођење кућних љубимаца.

Улаз за Бејби пит (за родитеље са децом до 7 година старости и труднице), је из правца Улице Ушће. Родитељима мале деце дозвољено је уношење дечјих колица, уколико су она неопходна.

За лица са инвалидитетом биће омогућен улаз из правца Улице Ушће.

Дозвољено је уношење хране и пића, али не у  стакленој амбалажи и конзервама. Посетиоце охрабрујемо да понесу ћебад или сличне простирке за седење, а дозвољене су и столице на расклапање мањих димензија.

За све оне који до сада нису били у концертној сали Задужбине Илије М. Коларца где Београдска филхармонија наступа, концерт на отвореном је прилика да наш оркестар чују на локацији где ће ускоро почети изградња дворане која ће моћи да прими много више посетилаца него до сада.

Више о програму концерта на отвореном можете прочитати овде.