31/08/23

Jelena Milašinović, menadžerka za odnose sa javnošću Beogradske filharmonije, dobitnica je prestižnog međunarodnog priznanja PRO PR GLOBE kao jedan od 25 laureata iz 15 svetskih zemalja. PRO PR GLOBE Awards je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou, uz fokus na pojedince a ne na projekte.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele priznanja u kojem pobednike nominuju i četiri svetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association (Međunarodna udruženje za odnose sa javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruženje za odnose sa javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću) – CIPR.

Jelena Milašinović je na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije je od 2013. godine. Kao portparolka institucije, upravlja celokupnim komunikacijama organizacije, osmišljava i sprovodi komunikacione strategije, razvojne projekte društvene odgovornosti i promocije brenda Beogradske filharmonije. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada koje dodeljuju Društvo Srbije za odnose s javnošću, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije i Marketing mreža i učesnica brojnih profesionalnih skupova iz oblasti komunikacija u kreativnim industrijama, marketinga i društveno odgovornog poslovanja.

Pored laureata iz regiona, nagrađeni su profesionalci SAD-a, Velike Britanije, Južne Afrike, Irana, Španije, Rumunije , Mađarske, Italije, Ukrajine, Dodela priznanja biće održana 15. marta 2024. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu gde se održava i 21. jubilarno izdanje međunarodne PRO PR Konferencije.