31/08/23

Јелена Милашиновић, менаџерка за односе са јавношћу Београдске филхармоније, добитница је престижног међународног признања PRO PR GLOBE као један од 25 лауреата из 15 светских земаља. PRO PR GLOBE Awards је програм награђивања појединаца, који својим радом доприносе бољој перцепцији позиционирања професије односа са јавношћу на глобалном, регионалном и локалном нивоу, уз фокус на појединце а не на пројекте.

Од 2017. године, PRO PR GLOBE Awards једини је програм доделе признања у којем победнике номинују и четири светска комуникацијска удружења: International Public Relations Association (Међународна удружење за односе са јавношћу) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Међународна организација за комуникацијско саветовање) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Удружење за односе са јавношћу и комуникацију) – PRCA и Chartered Institute of Public Relations (Овлашћени институт за односе са јавношћу) – CIPR.

Јелена Милашиновић је на позицији ПР менаџера Београдске филхармоније од 2013. године. Као портпаролка институције, управља целокупним комуникацијама организације, осмишљава и спроводи комуникационе стратегије, развојне пројекте друштвене одговорности и промоције бренда Београдске филхармоније. Добитница је бројних признања и награда које додељују Друштво Србије за односе с јавношћу, Удружење за тржишне комуникације Србије и Маркетинг мрежа и учесница бројних професионалних скупова из области комуникација у креативним индустријама, маркетинга и друштвено одговорног пословања.

Поред лауреата из региона, награђени су професионалци САД-а, Велике Британије, Јужне Африке, Ирана, Шпаније, Румуније , Мађарске, Италије, Украјине, Додела признања биће одржана 15. марта 2024. године у Хотелу Мона Плаза у Београду где се одржава и 21. јубиларно издање међународне PRO PR конференције.