01/10/20

Beogradska filharmonija nagrađena za digitalne komunikacije

 

Na dodeli godišnjih nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću, Beogradskoj filharmoniji je dodeljena nagrada PRIZNANJE 2020, u kategoriji za Digitalne komunikacije. Stručni žiri nagradio je projekat „Filharmonijska onlajn sezona“, odnosno način na koji je institucija komunicirala sa svojom publikom tokom perioda obustave aktivnosti.

„Digitalna komunikacija se uvek bazira na 3I principa. Prvi je Initiate – slušamo našu publiku da bi smo ih čuli, razumeli i saznali što više o njihovim vrednostima. Drugi princip je Iterate – podešavamo komunikaciju tako da uvek bude lepa i harmonična, bez šumova. I na kraju, Integrate – integrišemo komunikaciju i prilagodimo poruke svakom kanalu komunikacije da bismo publici došli na najprirodniji način. Kampanja Beogradske filharmonije je odgovorila svim zahtevima i s razlogom je dobitnik priznanja za najbolju kampanju u kategoriji digitalna komunikacija“, obrazložila je Ana Mirković, direktor i suosnivač Digital Communications Instituta

Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je 23. put nagrade za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti, ovoga puta u onlajn prostoru. Do sada je ovim priznanjem Beogradska filharmonija bila nagrađena 2018. u kategoriji PR komunikacija u integrisanim kampanjama za Prvi koncert na otvorenom, a naredne 2019. godine u kategorijama za Komunikaciju društveno odgovornih projekata i Brend PR za Filharmonijske koncerte za bebe.