27/12/22

Zbog ogromnog interesovanja za novogodišnje koncerte, Beogradska filharmonija uvodi karte za stajanje koje će biti moguće kupiti samo u sredu 28. decembra od 10 sati, na filharmonijskoj blagajni. Koncerti su zakazani za 29. i 30. decembar na Kolarcu, a Filharmonija najavljuje i specijalnog gosta iznenađenja!

Ulaznice za „Valcer parti“ Beogradske filharmonije, rasprodate su za manje od dva dana, zato će vest o kartama za stajanje obradovati mnoge jer novogodišnji koncerti tradicionalno podižu publiku na noge. Za kraj 2022. godine, to neće biti teško jer je na repertoaru raznovrstan izbor valcera, a Filharmonija najavljuje misterioznog solistu u kompoziciji „Boom! Za gosta iznenađenja i orkestar“ koji će do koncerta ostati tajanstven za brojnu publiku, naviklu na filharmonijska iznenađenja. Međutim, otkriva se da se na valcerskom meniju nalaze i numere iz čuvenih filmova kao što su „La-la lend“ i „Hari Poter“.

Oba koncerta predvodi Moric Gnan, jedan od najsenzacionalnijih dirigenta svoje generacije, koji dobija izvanredne kritike za inovativan pristup svom širokom repertoaru, što ga čini sjajnim izborom za filharmonijske novogodišnje nastupe. Iako prvi put sa Filharmonijom, dirigent je ostvario odličnu vezu sa orkestrom, koja garantuje dobru svirku i provod.

Koncert pomogli: