02/06/17

Godinama unazad ulaznice su rasprodate pre početka sezone i zato smo i za narednu sezonu pripremili  ciklus od pet dodatnih termina za pet odabranih koncerata, pod nazivom Filharmanija(k) . Nastavlјamo da proširujemo krug naše publike i dajemo šansu svima koji nisu obezbedili svoje mesto u redovnoj sezoni da, pored našeg novog šefa-dirigenta Gabrijela Felca, čuju dirigente poput Fabrisa Bolona, Hansa Grafa, Uroša Lajovica, Eiđija Ouea. Filharmanijaci će uživati u interpretacijama čuvenih solista kao što su harfista Gzavije de Mestr, pijanista Sergej Babajan, mecosopranistkinja Višnja Popov, perkusionista Simone Rubino, kao i Akademskog hora Collegium Musicum.
 
Koncerti iz ovog ciklusa održavaju se u dvorani Ilije M. Kolarca, četvrtkom, sa početkom u 20 časova, dan uoči redovnih nastupa, te za Filharmanijake – četvrtak postaje filharmonijski mali petak.
 
Ulaznice za ciklus Filharmanija(k) po ceni od 2000, 3000 i 4000 dinara za komplet od pet koncerata, u prodaji su od 5. juna 2017. u 10 časova na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn.
 
Kompletan repertoar možete pogledati OVDE.