02/06/17

Годинама уназад улазнице су распродате пре почетка сезоне и зато смо и за наредну сезону припремили  циклус од пет додатних термина за пет одабраних концерата, под називом Филхарманија(к) . Настављамо да проширујемо круг наше публике и дајемо шансу свима који нису обезбедили своје место у редовној сезони да, поред нашег новог шефа-диригента Габријела Фелца, чују диригенте попут Фабриса Болона, Ханса Графа, Уроша Лајовица, Еиђија Оуеа. Филхарманијаци ће уживати у интерпретацијама чувених солиста као што су харфиста Гзавије де Местр, пијаниста Сергеј Бабајан, мецосопранисткиња Вишња Попов, перкусиониста Симоне Рубино, као и Академског хора Collegium Musicum.
 
Концерти из овог циклуса одржавају се у дворани Илије М. Коларца, четвртком, са почетком у 20 часова, дан уочи редовних наступа, те за Филхарманијаке – четвртак постаје филхармонијски мали петак.
 
Улазнице за циклус Филхарманија(к) по цени од 2000, 3000 и 4000 динара за комплет од пет концерата, у продаји су од 5. јуна 2017. у 10 часова на билетарници Београдске филхармоније као и онлајн.
 
Комплетан репертоар можете погледати ОВДЕ.