30/05/16

Zadovolјstvo nam je da sa vama podelimo dobre vesti – konačno ima ulaznica za koncerte Filharmonije! Koncertna sezona 2016/17, najavlјena početkom aprila pod sloganom Samo muzika – jer doživlјaj nema cenu, u celosti je rasprodata za svega mesec dana, što je trend već godinama unazad.
 
Zato smo i ove godine za vas pripremili ciklus od pet dodatnih termina za pet odabranih koncerata, pod sloganom Filharmanija 2 – zato što jednom nije dovolјno. Nakon prošlogodišnjeg uspeha ovog projekta, nastavlјamo da proširujemo krug naše publike i dajemo šansu svima koji nisu obezbedili svoje mesto u redovnoj sezoni.
 
Pet najatraktivnijih koncerata predstavlјaju našu sezonu u malom i ovom produkcijskom avanturom sledimo praksu najbolјih svetskih orkestara koji svoje programe repriziraju. U “pretpremijernom” terminu četvrtkom, publika će moći da čuje umetnike poput pijaniste Stivena Kovačevića, violinistkinje Akiko Suvanai, violončelistu Đovanija Solimu, pijanistu Andreu Lukezinija, kao i domaći LP duo.
 
Ulaznice za ciklus Filharmanija 2 po ceni od 2000, 3000 i 4000 dinara, u prodaji su od 1. juna na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn. Ulaznice za pojedinačne koncerte se prodaju po ceni od 600, 800 i 1000 dinara.
 
Kompletan repertoar Filharmanije 2 možete pogledati OVDE.
 
Pogledajte plakat za Filharmaniju 2.