30/05/16

Задовољство нам је да са вама поделимо добре вести – коначно има улазница за концерте Филхармоније! Концертна сезона 2016/17, најављена почетком априла под слоганом Само музика – јер доживљај нема цену, у целости је распродата за свега месец дана, што је тренд већ годинама уназад.
 
Зато смо и ове године за вас припремили циклус од пет додатних термина за пет одабраних концерата, под слоганом Филхарманија 2 – зато што једном није довољно. Након прошлогодишњег успеха овог пројекта, настављамо да проширујемо круг наше публике и дајемо шансу свима који нису обезбедили своје место у редовној сезони.
 
Пет најатрактивнијих концерата представљају нашу сезону у малом и овом продукцијском авантуром следимо праксу најбољих светских оркестара који своје програме репризирају. У “претпремијерном” термину четвртком, публика ће моћи да чује уметнике попут пијанисте Стивена Ковачевића, виолинисткиње Акико Суванаи, виолончелисту Ђованија Солиму, пијанисту Андреу Лукезинија, као и домаћи ЛП дуо.
 
Улазнице за циклус Филхарманија 2 по цени од 2000, 3000 и 4000 динара, у продаји су од 1. јуна на билетарници Београдске филхармоније као и онлајн. Улазнице за појединачне концерте се продају по цени од 600, 800 и 1000 динара.
 
Комплетан репертоар Филхарманије 2 можете погледати ОВДЕ.
 
Погледајте плакат за Филхарманију 2.