12/03/19

Vaša omiljena klasična žurka se vraća u srce Savamale – Late Night Classic, filharmonijski afterparti u svom četvrtom izdanju donosi do sada neviđen koncept u beogradskom klabingu: DJ set + live nastup klasične muzike.

Čelistkinja Maja Bogdanović, nastupiće kao solistkinja u petak 15.03. sa orkestrom Beogradske filharmonije u premijernom izvođenju koncerta “Azul” kod nas. Svoj nastup kao solistkinja će nastaviti i od 23 časa u klubu Taman u Karađorđevoj ulici, gde će za DJ pultom i uz pratnju kolege, violiniste Daniela Rolanda, između ostalog imati “live” nastup po ugledu na neke od najpoznatijih svetskih klubova i DJ-eva.

Late Night Classic je koncept BGF koji ima za cilj da klasičnu muziku izvode iz koncertnih sala i smesti pravo u centar beogradskog noćnog života, na taj način je približavajući ljudima koji možda nemaju priliku da klasiku slušaju toliko često. Klub taman i LNC predstavljaju savršeno mesto da započnete svoj put kroz beogradski vikend na jedan nesvakidašnji i kul način – uz zvuke najboljeg što klasična muzika ima da ponudi.

Vidimo se u petak 15.03. od 23:00 u klubu Taman, Karađorđeva 44!