12/03/19

Ваша омиљена класична журка се враћа у срце Савамале – Late Night Classic, филхармонијски афтерпарти у свом четвртом издању доноси до сада невиђен концепт у београдском клабингу: ди-џеј сет + уживо наступ класичне музике.

Челисткиња Маја Богдановић, наступиће као солисткиња у петак 15.03. са оркестром Београдске филхармоније у премијерном извођењу концерта „Азул“ код нас. Свој наступ као солисткиња ће наставити и од 23 часа у клубу Таман у Карађорђевој улици, где ће за Ђ пултом и уз пратњу колеге, виолинисте Даниела Роланда, између осталог имати „ливе“ наступ по угледу на неке од најпознатијих светских клубова и Ђ-ева.

Лате Нигхт Цлассиц је концепт БГФ који има за циљ да класичну музику изводе из концертних сала и смести право у центар београдског ноћног живота, на тај начин је приближавајући људима који можда немају прилику да класику слушају толико често. Клуб таман и ЛНЦ представљају савршено место да започнете свој пут кроз београдски викенд на један несвакидашњи и кул начин – уз звуке најбољег што класична музика има да понуди.

Видимо се у петак 15.03. од 23:00 у клубу Таман, Карађорђева 44!