06/02/17

Posebno priznanje za sajt Beogradske filharmonije koje magazin PC Press dodelјuje u saradnji s Registrom nacionalnih internet domena Srbije (RNIDS) uručeno je direktoru Ivanu Tasovcu na svečanosti u Skupštini grada Beograda, u ponedelјak, 6. februara. Vojislav Rodić, predsednik UO RNIDS-a, prilikom uručenja nagrade pohvalio je ne samo izgled i funkcionalnost sajta, već zanimlјiv sadržaj i integrisane komunikacije Beogradske filharmonije.
 
U okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50 za 2016. godinu, dvadeseti jubilarni put izabrane su najbolјe onlajn stvari na domaćem vebu, a u izbor su ušli domaći sajtovi, mobilne aplikacije i nastupi na društvenim mrežama. Tako se Beogradska filharmonija našla i u vrhu digitalnog sveta svojom internet prezentacijom.
 
PC PRESS Fejs - Copy
 
„Lepo dizajniran i redovno održavan sajt donosi informacije o programima Filharmonije, mogućnost rezervacije karata, ali i blogove koji s raznih strana osvetlјavaju domaću muzičku scenu”, katakteristike su koje su dovele Beogradsku filharmoniju do izbora za specijalnu nagradu.
 
Sa želјom da pruži što bolјu uslugu svojim korisnicima, kao i da zainteresuje one nove, Beogradska filharmonija konstantno unapređuje svoju internet prezentaciju. Sajt je redizajniran 2016. godine sa namerom da pored preglednosti ima i atraktivan sadržaj. Krajem prošle godine unapređen je i sistem za prodaju karata koji omogućava adekvatno funkcionisanje na svim uređajima i platformama.
 
Dobro uređen sajt je ogledalo poslovanja kuće, a Filharmonija se ponosi što je pored vodećeg mesta u muzičkom svetu sada među najbolјima i na domaćem vebu!