06/02/17

Посебно признање за сајт Београдске филхармоније које магазин PC Press додељује у сарадњи с Регистром националних интернет домена Србије (РНИДС) уручено је директору Ивану Тасовцу на свечаности у Скупштини града Београда, у понедељак, 6. фебруара. Војислав Родић, председник УО РНИДС-а, приликом уручења награде похвалио je не само изглед и функционалност сајта, већ занимљив садржај и интегрисане комуникације Београдске филхармоније.
 
У оквиру годишњег избора PC Press Top 50  за 2016. годину, двадесети јубиларни пут изабране су најбоље онлајн ствари на домаћем вебу, а у избор су ушли домаћи сајтови, мобилне апликације и наступи на друштвеним мрежама. Тако се Београдска филхармонија нашла и у врху дигиталног света својом интернет презентацијом.
 
PC PRESS Fejs - Copy
 
„Лепо дизaјниран и редовно одржаван сајт доноси информације о програмима Филхармоније, могућност резервације карата, али и блогове који с разних страна осветљавају домаћу музичку сцену”, катактеристике су које су довеле Београдску филхармонију до избора за специјалну награду.
 
Са жељом да пружи што бољу услугу својим корисницима, као и да заинтересује оне нове, Београдска филхармонија константно унапређује своју интернет презентацију. Сајт је редизајниран 2016. године са намером да поред прегледности има и атрактиван садржај. Крајем прошле године унапређен је и систем за продају карата који омогућава адекватно функционисање на свим уређајима и платформама.
 
Добро уређен сајт је огледало пословања куће, а Филхармонија се поноси што је поред водећег места у музичком свету сада међу најбољима и на домаћем вебу!