31/05/16

Ulaznice za septembarski koncert Nemanje Radulovića i Beogradske filharmonije u prodaji su od 1. juna, na biletarnici Beogradske filharmonije i onlajn.
 

Radno vreme biletarnice je od 10 do 16 časova svakog radnog dana, kao i dva sata pre koncerata, a cena karata je 1 000, 1 500 i 2 000 dinara. Kupovina putem onlajn sistema je dostupna od 1. juna u 10 časova.
 

Uoči nastupa sa Nemanjom Radulovićem u čuvenoj Sali Čajkovski u Moskvi, Filharmonija isti repertoar izvodi najpre za beogradsku publiku, 3. septembra, na Kolaracu, (20č.) Pod dirigentskom palicom Danijela Rajskina, na programu su „Fantazija na srpske teme“ Rimskog-Korsakova, Dvoržakova simfonija br. 9 i violinski koncert Hačaturijana.
 

Osim najave gostovanja u Moskvi, ovaj koncert predstavlјa i uvertiru u novu koncertnu sezonu 2016/17, koja je u celosti rasprodata za svega mesec dana. Godinama unazad, ulaznice za koncertnu sezonu rasprodate su mesecima pre samog početka, zato Filharmonija ponovo uvodi pet dodatnih termina za pet odabranih koncerata pod sloganom “Filharmanija 2 – zato što jednom nije dovolјno”.