31/05/16

Улазнице за септембарски концерт Немање Радуловића и Београдске филхармоније у продаји су од 1. јуна, на билетарници Београдске филхармоније и онлајн.
 
Радно време билетарнице је од 10 до 16 часова сваког радног дана, као и два сата пре концерата, а цена карата је 1 000, 1 500 и 2 000 динара. Куповина путем онлајн система је доступна од 1. јуна у 10 часова.
 
Уочи наступа са Немањом Радуловићем у чувеној Сали Чајковски у Москви, Филхармонија исти репертоар изводи најпре за београдску публику, 3. септембра, на Коларацу, (20ч.) Под диригентском палицом Данијела Рајскина, на програму су „Фантазија на српске теме“ Римског-Корсакова, Дворжакова симфонија бр. 9 и виолински концерт Хачатуријана.
 
Осим најаве гостовања у Москви, овај концерт представља и увертиру у нову концертну сезону 2016/17, која је у целости распродата за свега месец дана. Годинама уназад, улазнице за концертну сезону распродате су месецима пре самог почетка, зато Филхармонија поново уводи пет додатних термина за пет одабраних концерата под слоганом “Филхарманија 2 – зато што једном није довољно”.