19/10/21

Ponovo koncerti za bebe u Bogradskoj filharmoniji

Beogradska filharmonija ponovo otvara svoja vrata specijalno za bebe povodom koncertića koji su zakazani za 25, 26. i 27. oktobar od 11 i 12.30 časova. Za bebice od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar svira “Karneval životinja“, K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića. Ulaznice su u prodaji od 20. oktobra na blagajni Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog online sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca.

 

Povodom najomiljenijih i veoma traženih koncertića, Beogradska filharmonija dočekuje malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti. Kao i na prethodnim koncertićima, očekuju se “gu-gu, ga-ga” ovacije i mnogo zabave kako za bebe tako i za njihove roditelje.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom Kovid-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).