19/10/21

Концерти за бебе поново код нас

Београдска филхармонија поново отвара своја врата специјално за бебе поводом концертића који су заказани за 25, 26. и 27. октобар од 11 и 12.30 часова. За бебице од њихових првих дана до двогодишњег узраста, оркестар свира “Карневал животиња“, К. Сен Санса, заједно са клавирским дуом ВооДоо под управом диригента Ивана Марковића. Улазнице су у продаји од 20. октобра на благајни Београдске филхармоније (Студентски трг 11) као и преко филхармонијског онлине система, тако што једна карта важи за једну бебу и једног пратиоца.

Поводом најомиљенијих и веома тражених концертића, Београдска филхармонија дочекује малену публику уз припремљене шарене струњаче спремне за њихову игру током које се препознају и будући музички таленти. Као и на претходним концертићима, очекују се “гу-гу, га-га” овације и много забаве како за бебе тако и за њихове родитеље.

Поред тога што је омиљена код деце и родитеља, ова филхармонијска акција до сада је награђена бројним признањима из области комуникација, друштвене одговорности и маркетинга од стране Друштва Србије за односе с јавношћу, Маркетинг мреже и Удружења за тржишне комуникације Србије.

У складу са епидемијском ситуацијом и свим мерама за заштиту здравља које спроводи Београдска филхармонија, присуство концертима које се односи на родитеље, могуће је искључиво уз: потврду о потпуној вакцинацији; потврду о прележаној инфекцији изазваној вирусом Ковид-19; потврду о негативном PCR тесту на Ковид-19, (не старији од 72 сата) или брзи антигенски тест (не старији од 48 сати).