20/12/18

Стигла је и тренутно најтраженија информација из Филхармоније, на којој чекате још од септембра – ускоро почиње преузимање улазница за ново издање Концерата за бебе!

Поносимо се што поред фантастично разноврсног редовног програма посвећујемо велику пажњу едукацији и раду са децом, а нарочито драги су Концерти за бебе и наш рад са најмлађима. И када кажемо „најмлађима“ то заиста и мислимо, јер су ове концерте слушали чак и бепци од непуних месец дана.

2018. годину ћемо завршити традиционалним Новогодишњим концертима Београдске филхармоније 27. и 28. јануара, а Нову 2019. почињемо на најлепши могући начин – концертима за најмлађе. За 9. и 10. јануара 2019. у терминима од 11 и 12:30 часова смо заказали ове наступе, на којима наша публика уместо да седи у фотељама углавном слободно пузи по струњачама и између ногу музичара који за њих свирају.

Програм који изводимо је по динамици и садржају прилагођен деци узраста од 0 до 24 месеца, а посета овим концертима представља сјајно искуство не само за бепце, већ и за вас. У трајању од око 30 минута, оркестар ће, заједно са диригентом Александром Којићем, извести Симфонију успаванки. Тако ће филхармоничари увести бебе у чаробни свет музике кроз најлепше дечје успаванке на свету, посебно аранжиране за оркестар.

Због ограниченог броја места и увијек великог интересовања за ове концерте, молимо вас да преузмете своје бесплатне улазнице на време. Улазнице можете преузети од понедељка 24.12. на билетарници Београдске филхармоније, са почетком у 10 часова. Радно време билетарнице је од понедељка до петка од 10 до 16 часова.

Улазнице преузимате само за бебе које доводите, не и за вас, а максималан број улазница које можете преузети је 4.