30/11/23

Najluđi provod uz tradicionalno najpopularnije nastupe orkestra – Novogodišnje koncerte Beogradske filharmonije, zakazani su za 29. i 30. decembar na Kolarcu. Za kraj godine, pod palicom Danijela Rajskina, Filharmonija priprema specijalan muzički šou pod nazivom “All Stars” kojim predstavlja svoje orkestarske zvezde.

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije su najtraženiji nastupi orkestra za koje se publika raspituje mesecima unapred, a finale 2023. godine biće u znaku stogodišnjice orkestra. Jubilarnu filharmonijsku godinu, orkestar ispraća sa najvećim zvezdama – muzičarima Beogradske filharmonije, koji će se publici ovog puta predstaviti u nešto drugačijem svetlu.

Pored uobičajene uloge u orkestru, svaki Filharmoničar ima različita muzička interesovanja, ukus, i način umetničkog izražavanja. Tako će publika imati priliku da čuje njihove posebne talente kroz svirku na neobičnim instrumentima, muzičare u ulogama kompozitora, pevača, a možda i plesača.

Za kraj godine, Beogradska filharmonija je navikla svoje fanove na drugačija izdanja ali uvek u sjajnom raspoloženju uz fenomenalnu muziku. Za novogodišnje filharmonijske spektakle vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice rasprodaju za samo nekoliko dana. Za “All Stars” novogodišnji program, karte će biti u prodaji od 1. decembra na blagajni Beogradske filharmonije kao i online.