30/11/23

Најлуђи провод уз традиционално најпопуларније наступе оркестра – Новогодишње концерте Београдске филхармоније, заказани су за 29. и 30. децембар на Коларцу. За крај године, под палицом Данијела Рајскина, Филхармонија припрема специјалан музички шоу под називом “All Stars” којим представља своје оркестарске звезде.

Новогодишњи концерти Београдске филхармоније су најтраженији наступи оркестра за које се публика распитује месецима унапред, а финале 2023. године биће у знаку стогодишњице оркестра. Јубиларну филхармонијску годину, оркестар испраћа са највећим звездама – музичарима Београдске филхармоније, који ће се публици овог пута представити у нешто другачијем светлу.

Поред уобичајене улоге у оркестру, сваки Филхармоничар има различита музичка интересовања, укус, и начин уметничког изражавања. Тако ће публика имати прилику да чује њихове посебне таленте кроз свирку на необичним инструментима, музичаре у улогама композитора, певача, а можда и плесача.

За крај године, Београдска филхармонија је навикла своје фанове на другачија издања али увек у сјајном расположењу уз феноменалну музику. За новогодишње филхармонијске спектакле влада огромно интересовање, па се улазнице распродају за само неколико дана. За “All Stars” новогодишњи програм, карте ће бити у продаји од 1. децембра на благајни Београдске филхармоније као и онлaјн.