28/12/17

Zbog ogromnog interesovanja za novogodišnje nastupe orkestra, Beogradska filharmonija će omogućiti po 100 ulaznica za stajanje, za koncerte 28. i 29. decembra na Kolarcu. Po ceni od 200 dinara, ove ulaznice će biti u prodaji sat vremena uoči oba koncerta, odnosno od 19 časova na blagajni Kolarca.

Ove vesti obradovaće veliki broj zainteresovanih koji nisu bili među najbržih 1600 – koliki je kapacitet Kolarca za dve koncertne večeri. Za samo tri dana, sve ulaznice su rasprodate u dugačkim redovima na filharmonijskoj blagajni kao i preko onlajn sistema.

„Novogodišnjim koncertom Beogradske filharmonije slijedimo svjetske trendove izvođenja filmske muzike uživo. Izuzetno sam sretan i ponosan što ću publici u ovolikom broju priuštiti zadovoljstvo slušanja takve vrste koncerta u njihovom gradu, uz neprocenjivo bogatstvo i angažiranost članova Beogradske filharmonije“, rekao je Alan Bjelinski, dirigent koji dolazi iz Hrvatske.

Kolarac će biti veoma tesan za brojnu publiku i za 107 filharmoničara na bini koliko će ih izvoditi muziku iz holivudskih blokbastera o superherojima. Trend ulaznica za stajanje, Filharmonija je uvela početkom sezone 17/18 za sve redovne koncerte petkom na Kolarcu, a sada se ta prilika pruža i za najtraženije novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije.