28/12/17

Због огромног интересовања за новогодишње наступе оркестра, Београдска филхармонија ће омогућити по 100 улазница за стајање, за концерте 28. и 29. децембра на Коларцу. По цени од 200 динара, ове улазнице ће бити у продаји сат времена уочи оба концерта, односно од 19 часова на благајни Коларца.

Ове вести обрадоваће велики број заинтересованих који нису били међу најбржих 1600 – колики је капацитет Коларца за две концертне вечери. За само три дана, све улазнице су распродате у дугачким редовима на филхармонијској благајни као и преко онлајн система.

„Новогодишњим концертом Београдске филхармоније слиједимо свјетске трендове извођења филмске музике уживо. Изузетно сам сретан и поносан што ћу публици у оволиком броју приуштити задовољство слушања такве врсте концерта у њиховом граду, уз непроцењиво богатство и ангажираност чланова Београдске филхармоније“, рекао је Алан Бјелински, диригент који долази из Хрватске.

Коларац ће бити веома тесан за бројну публику и за 107 филхармоничара на бини колико ће их изводити музику из холивудских блокбастера о суперхеројима. Тренд улазница за стајање, Филхармонија је увела почетком сезоне 17/18 за све редовне концерте петком на Коларцу, а сада се та прилика пружа и за најтраженије новогодишње наступе Београдске филхармоније.