08/02/19

У улози ди-џеја, Јелена Милашиновић портпарол Филхармоније.

На новом “Late Night Classic” афтерпартију Београдске филхармоније, свој избор класичне музике представља Јелена Милашиновић ПР менаџер институције, у клубу Таман у петак 8. фебруара од 23 часа. Након филхармонијског концерта на Коларцу, портпаролка ће стати за ди-џеј пулт и приредити клаберима провод уз класику у срцу Савамале.

Као један од најватренијих “навијача” оркестра, Јелена ће у клубу пуштати композиције са филхармонијског репертоара, због чије се снаге и енергије публика на Коларцу тешко задражава у седиштима. Клабери се позивају да отпочну викенд уз “искривљене” валцере, масивне симфонијске мелодије, али и “заразне” класичне хитове.

На претходним Лате Нигхт Цлассиц догађајима, директор Иван Тасовац и виолинисткиња Јелена Димитријевић приказали су своје ди-џеј умеће и доказали да се уз класичну музику може плесати и провести као у диско клубу. На овај начин Београдска филхармонија продире и на клупску сцену, а клуб “Таман” нуди аутентичан ноћни провод на централној локацији у Карађорђевој улици.