Languages

Са Филхармонијом на Ти

Ови програми намењени су деци школског узраста, као и студентима. Посете Филхармонији, у зависности од узраста, укључују презентацију о самој институцији, упознавање музичара и симфонијског оркестра, обилазак зграде, упознавање са капацитетима и плановима установе и присуствовање пробама оркестра.

У сарадњи са музичким школама организујемо стручне посете пробама, а за одабране ученике постоји могућност присуствовања концертима.

За организоване посете студената менаџмента припремамо циљане стручне презентације, у сарадњи са предметним професорима. Такође пружамо подршку у изради научних радова из области менаџмента у култури.

У претходним сезонама, угостили смо групе ученика Математичке гимназије из Београда, гимназијалце из Шапца, Лебана, Горњег Милановца, Крагујевца, ученике музичких школа Војислав Вучковић и Коста Манојловић из Београда, Исидор Бајић из Новог Сада, студенте Факултета организационих наука, Факултета драмских уметности, Мегатренд универзитета, Факултета за медије и комуникације и друге.

Уколико сте заинтересовани за овај програм, пријавите се путем имејла pr@bgf.co.rs.