12/05/17

Београдска филхармонија 25. јуна, под управом новог шефа-диригента Габријела Фелца, поклања публици највећи концерт класичне музике у историји Србије на отвореном.
 
Позивамо публику да бира композиције које би желела да слуша те вечери тако што ће гласати за нумере са листе од 25 композиција на линку www.bgf.rs/glasanje.
 
Добродошла је публика из свих крајева земље, нарочито породице са децом, на велики концертни пикник током кога ће уживати у најлепшим нумерама класичне музике и то на месту где ће се у будућности налазити нова зграда Филхармоније, у новобеоградском блоку 13, на локацији у близини Палате Србија.
 
Филхармонијски концерт на отвореном за више десетина хиљада људи, представља, не само уметнички, већ и огроман продукцијски подухват, који подразумева припрему терена, пројектовање и изградњу бине, обезбеђивање најквалитетнијег озвучења и осветљења.
 
За све оне који до сада нису били у концертној сали Задужбине Илије М. Коларца где Београдска филхармонија наступа, концерт на отвореном је прилика да наш оркестар чују на локацији где ће ускоро почети изградња дворане која ће моћи да прими много више посетилаца него до сада.