29/01/19

Подела бесплатних улазница за филхармонијске концерте за бебе биће у понедељак 4. фебруара од 10 часова на благајни Филхармоније (Студентски трг 11). Нова серија концерата одржаће се у уторак и среду 12. и 13. фебруара у терминима од 11 и 12.30 часова, у Сали Београдске филхармоније.

Програм у трајању од око 30 минута, прилагођен је деци узраста од 0 до 24 месеца, а посета овим концертима представља сјајно искуство не само за малишане, већ и за родитеље. Док оркестар свира Симфонију успаванки, сала је претворена у музичку играоницу где бебе неометано уживају у класичној музици.

За бебеће концерте Београдске филхармоније влада огромно интересовање, па се улазнице поделе такорећи одмах. Иако су капацитети ограничени да би бебе имале најбоље услове за уживање у музици, до сада је Симфонију успаванки чуо већ велики број беце. Како би обезбедила што већем броју бебирона да ужива у овом несвакидашњем оркестарском наступу, Филхармонија моли родитеље који су већ довели своје најмлађе да се стрпе до наредне сезоне када ће их дочекати нов бебећи репертоар