18/04/19

Након концерта на Коларцу заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом, Београдска филхармонија приређује пети „афтерпарти“ под називом Late Night Classic, у срцу Савамале у клубу Таман (петак, 19. април, од 23ч). Право из редова првих виолина, филхармоничарка Јелена Димитријевић поново стаје за ди-џеј пулт са кога ће пуштати нумере класичне музике по свом избору.

Late Night Classicје концепт Београдске филхармоније и клуба Таман који класичну музику изводи из концертних сала и то право у центар београдског ноћног живота. Под уметничким именом ДЈ Јелкиња, виолинисткиња се већ опробала у улози ди-џеја када је на једној од претходних филхармонијских журки загрејала клабере уз играчке нумере класичне музике. Овог пута, Јелкиња се одлучује за „стару школу“ и најбоља издања чувене руске дискографске куће „Мелодија“.

До сада су се у улози ди-џејева представили директор Иван Тасовац као ДЈ Таки, ПР менаџер Јелена Милашиновић односно ДЈ Јелллена, а чувена челисткиња Маја Богдановић је поред ди-џејисања уприличила и праву клупску свирку заједно са виолинистом светског гласа, Данијелом Роландом.