31/08/18

Прве концерте у новој сезони, Београдска филхармонија поклања – бебама! Оркестар ће, први пут до сада, свирати специјално за бебе узраста до две године, у среду и четвртак (5. и 6. септембра) у два термина 0д 11 и 12.30 часова у Сали Београдске филхармоније. На бесплатним концертима у трајању од око 30 минута, оркестар ће, заједно са диригентом Александром Којићем, извести Симфонију успаванки. Тако ће филхармоничари увести бебе у чаробни свет музике кроз најлепше дечје успаванке на свету, специјално аранжиране за оркестар.

 

Позивају се маме, тате, баке, деке, тетке или дадиље да доведу своје најмлађе у Салу Београдске филхармоније која ће бити претворена у својеврсну играоницу како би бебе најслободније уживале у музици. Будући да је број места ограничен, бесплатне улазнице се могу преузети на билетарници Филхармоније (Студентски трг 11), од понедељка 3. септембра, од 10 – 16 ч.

 

Концерти за бебе су новост у сезони Београдске филхармоније 18/19, а наредни термини за дружење заказани су за јануар и април. На овај начин, Филхармонија едукује децу свих узраста јер су њени концерти за децу предшколског и школског узраста, једни од најпопуларнијих и најтраженијих програма.