11/03/24

Најпопуларнији филхармонијски програм – концерти за бебе, одржавају се последњи пут у текућој оркестарској сезони, од 11. до 15. марта, од 11 и 12.30 у Сали Београдске филхармоније.

За најмлађу публику узраста 0-2 године, оркестар изводи најлепше валцере заједно са младим диригентом Вуком Wолков-Поповићем. У добро познатој музичкој играоници у коју се претвара сала Филхармоније, бебе и њихови родитељи уживају у сплету најлепших валцера које за њих изводи филхармонијски оркестар. 

Већ шест сезона, концертићи за бебе су најпопуларнији програм Београдске филхармоније за чије улазнице увек влада огромно интересовање. Током ове сезоне Филхармонија је приредила четири циклуса за најмлађе, а за нове другаре и оне који не прерасту бебећи узраст, најављује се нови репертоар у наредној сезони.

Концерти за бебе су само једна од бројних едукативних активности коју Филхармонија организује за децу различитих узраста. Тако ће од 20 – 29. марта 2024. године извести програм „Нацртани оркестар“ за децу предшколског узраста.