01/09/21

Дуго очекивана вест која ће обрадовати многе родитеље су нови концерти за бебе у Београдској филхармонији, од 8 – 10 септембра, од 11 и 12.30 часова (Студентски трг 11). Бебе од нула до две године уживаће у посебном програму који заједно са филхармонијским оркестром изводи клавирски дуо VooDoo под управом диригента Ивана Марковића.

Сала Београдске филхармоније ће поново бити претворена у музичку играоницу где ће бебе моћи слободно да се забављају, овога пута уз звуке „Kарневала животиња“, K. Сен Санса. У једном од најпопуларнијих дела дечје музичке литературе, најмлађи ће моћи да чују како Београдска филхармонија уз пијанисте Вука Божиловића и Душана Гроздановића, музички дочарава лабуда, кукавицу, кенгура, слона, кокошке, петлове и многе друге припаднике животињског света.

Ограничени број улазница, по цени од 500 РСД биће у продаји од 6. септембра на билетарници Београдске филхармоније, од 10 ч као и преко филхармонијског онлајн система, тако што једна карта важи за једну бебу и једног пратиоца. Kонцертни термини од 11ч за сва три дана ће бити у продаји на благајни на Студентском тргу 11, док ће концерти од 12.30 бити доступни онлајн.

У складу са епидемијском ситуацијом и свим мерама за заштиту здравља које спроводи Београдска филхармонија, присуство концертима које се односи на родитеље, могуће је искључиво уз: потврду о потпуној вакцинацији; потврду о прележаној инфекцији изазваној вирусом Kовид-19; потврду о негативном ПЦР тесту на Kовид-19, (не старији од 72 сата) или брзи антигенски тест (не старији од 48 сати).